Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Gece Temizlik Timi, sokakları pırıl pırıl temizliyor

KEÇİÖREN BELEDİYESİ ‘GECE TEMİZLİK TİMİ’, KURBAN BAYRAMI BOYUNCA ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDEN İLÇEDEKİ CADDE VE SOKAKLARI KÖPÜKLÜ TAZYİKLİ SUYLA YIKAYARAK PIRIL PIRIL TEMİZLEDİ.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ ‘GECE TEMİZLİK

Keçiören Belediyesi ‘Gece Temizlik Timi’, Kurban Bayramı boyunca çalışmalarına ara vermeden ilçedeki cadde ve sokakları köpüklü tazyikli suyla yıkayarak pırıl pırıl temizledi.

Kurban kesimi sonrasında ortak yaşam alanı noktalarında mikrobik ortamların oluşmaması için 7/24 mesai yapan ekipler, ilçedeki 51 mahallede yürüttükleri detaylı temizlik çalışmaları ile sağlıklı bir yaşam alanı sundu. Ekipler aynı zamanda bina ve işyeri girişleri ile kaldırımları da yıkadı. Keçiören’deki temizlik çalışmalarının mesai mefhumu olmaksızın devam ettiğini belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Daha temiz, daha huzurlu, daha güzel bir Keçiören için gece gündüz sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gece temizlik ekibimiz şehrimizin her tarafında yıkama ve dezenfeksiyon çalışması yürütüyor. Parklar, pazar alanları, cadde ve sokaklar, bina girişleri tertemiz yapılıyor.” dedi.