Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Fidanlar toprakla buluştu

NİLÜFER BELEDİYESİ, BURSA’DA FAALİYET GÖSTEREN GRAMMER A.Ş. İLE BİRLİKTE ORMAN HAFTASI KAPSAMINDA KÜLTÜR MAHALLESİ’NDE ORTAK FİDAN DİKİM ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Bu haberin fotoğrafı yok

Nilüfer Belediyesi, Bursa’da faaliyet gösteren Grammer A.Ş. ile birlikte orman haftası kapsamında Kültür Mahallesi’nde ortak fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi.

Kentteki yeşil alanları ve ağaç varlığını artırmak için Nilüferliler ve çeşitli kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapan Nilüfer Belediyesi, fidan dikim etkinliklerini hız kesmeden sürdürüyor. Sürekli gelişen ve artan düzenli imar alanlarındaki ağaç varlılığını arttıran Nilüfer Belediyesi son olarak orman haftası kapsamında Bursa’da faaliyet gösteren Grammer A.Ş. ile birlikte Kültür Mahallesi’nde ortak fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi.

Firma çalışanları ile birlikte Kültür Mahallesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Remzi Çınar ile firmanın Avrupa Bölgesi Başkanı Peter Büsing de katıldı.

Kültür Mahallesi Aktürk Sokak üzerindeki ağaçlandırma sahasındaki etkinlik kapsamında 125 adet çınar, akçaağaç ve ıhlamur cinsi fidan toprakla buluştu.