Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Fabrika duvarına çarpan araçta 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

AFYONKARAHİSAR’DA KONTROLDEN ÇIKARAK YOL KENARINDAKİ DUVARINA ÇARPAN HAFİF TİCARİ ARAÇ SÜRÜCÜSÜ YARALANIRKEN, ARAÇTA YOLCU OLARAK BULUNAN 36 YAŞINDAKİ GENÇ İSE HAYATINI KAYBETTİ.

AFYONKARAHİSAR’DA KONTROLDEN ÇIKARAK YOL

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak yol kenarındaki duvarına çarpan hafif ticari araç sürücüsü yaralanırken, araçta yolcu olarak bulunan 36 yaşındaki genç ise hayatını kaybetti.

Kaza, Afyonkarahisar-Konya karayolu 18. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mert Yiğit K.., idaresindeki 35 AYR 758 plakalı hafif ticari araç sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç yol kenarında bulunan bir fabrikanın duvarına çarparak durabildi. Kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, kazada yaralanan sürücüyü ambulans ile hastaneye kaldırırken, araçta yolcu olarak bulunan Atakan Tolgahan K., (36) isimli şahsın ise hayatını kaybettiğini belirledi.

Olayın ardından polis tarafından inceleme başlatıldığı bildirildi.