Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Uygulamamızı İndir

Eskişehir’e bahar geldi

Eskişehir de güneşli havada vatandaşlar Porsuk Çayı’nda ve şehir merkezinde

Eskişehir de güneşli havada vatandaşlar Porsuk Çayı’nda ve şehir merkezinde günün tadını çıkardı.

Eskişehir’de bahar havasının tadını çıkarmak isteyen Eskişehirliler ve şehri ziyaret edenler, bugün Porsuk Çayı’nda keyifli anlar yaşadı. Güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, gondollara yoğun ilgi gösterdi. Özellikle öğle saatlerinden itibaren gondolların neredeyse tamamının dolu olduğu gözlendi.

Porsuk Çayı’nda yapılan gondol turları, şehre farklı bir atmosfer katarken, özellikle hafta sonu tatilini değerlendirmek isteyenler için uğrak noktası oldu.

Şehir merkezinde de benzer bir yoğunluk yaşandı. Özellikle Vilayet Meydanı ve çevresindeki parklar, güneşli havanın tadını çıkarmak isteyenlerle dolup taştı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bingöl’ün Yedisu ilçesinde “Yedisu Horoz Kuru Fasulyesinin Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesi” çerçevesinde
Sıradaki Haber Bingöl’de üreticilere yüzde 75 hibeli 8 ton kuru fasulye tohumu dağıtıldı