Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Uygulamamızı İndir

Elazığ’da İnşaat Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı

Elazığ’ın inşaat ve emlak potansiyelinin uluslararası arenada tanıtımını sağlamak, bölge

Elazığ’ın inşaat ve emlak potansiyelinin uluslararası arenada tanıtımını sağlamak, bölge ekonomisine değer kazandırmak amacıyla düzenlenen İnşaat Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı.

Şehrin ticaret hayatına katkı sağlayan inşaat ve yapı sektörünün bölgedeki firmalarla etkileşime geçmesi ve bir araya gelmesi amacıyla Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Elazığ İnşaat Malzemeleri, Mobilya, Emlak, İş Makineleri ve Yapı Teknolojileri Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı. Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuar, şehrin ticaret hacmini ve yatırım fırsatlarını artırmayı hedefliyor. İnşaat sektörü ve emlak alanındaki firmaların bölgedeki potansiyeli keşfetmesi ve sektördeki gelişmeleri yakından takip etmesi için önemli bir fırsat oluşturacak olan fuarın 4 gün süreceği bildirildi.

4 Mayıs Pazar gününe kadar devam edecek olan fuarın, 10.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam edeceği aktarıldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kayseri’de etkili olan sağanak sırasında şimşekler geceyi aydınlattı. Kayseri’de akşam
Sıradaki Haber Kayseri’de şimşekler geceyi aydınlattı