Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Edremit Belediyesi’nde Filiz Uluç başkan vekili oldu

BALIKESİR’İN EDREMİT BELEDİYE BAŞKANI SELMAN HASAN ARSLAN, BAŞKENT ANKARA’DA YAPACAĞI GÖRÜŞMELER VE ARDINDAN ENERJİ KENTLER BİRLİĞİ TOPLANTILARI İÇİN ŞEHİR DIŞINA ÇIKINCA YERİNE CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ FİLİZ SIRMA ULUÇ’U GÖREVLENDİRDİ.

BALIKESİR’İN EDREMİT BELEDİYE BAŞKANI

Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, başkent Ankara’da yapacağı görüşmeler ve ardından Enerji Kentler Birliği toplantıları için şehir dışına çıkınca yerine CHP’li Meclis Üyesi Filiz Sırma Uluç’u görevlendirdi.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, belediye faaliyetleri ile ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Başkent Ankara’ya gitti. Ardından Enerji Kentler Birliği tarafından düzenlenecek olan Meclis Toplantısı’na katılacak olan Başkan Arslan’ın, dönüşüne kadar CHP’li Meclis Üyesi Filiz Sırma Uluç Belediye Başkan Vekili olarak görev yapacak.

Edremit Belediye Başkan Vekili Filiz Sırma Uluç, hizmete devamlılığın esas olduğu anlayışı ile Başkan Arslan’ın dönüşüne kadar tüm iş ve işlemlerin eksiksiz olarak yerine getirilmesi için çalışacağını söyledi.