Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

DPÜ’de temel kalite çalışmaları iç paydaş toplantısı

DPÜ’DE TEMEL KALİTE ÇALIŞMALARI İÇ PAYDAŞ TOPLANTISI

DPÜ’DE TEMEL KALİTE ÇALIŞMALARI

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kalite Koordinatörlüğü, kalite güvence sistemine ilişkin farkındalığı arttırmak amacıyla DPÜ temel kalite çalışmalarına ilişkin iç paydaş toplantısı gerçekleştirdi.

DPÜ Kalite Komisyonu adına çalışmalarını yürüten DPÜ Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen toplantıya, Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Saygın, koordinatör yardımcısı Doç. Dr. Filiz Yüksel, koordinatörlük personeli ile üniversite bünyesindeki tüm akademik birimlerden ve bölümlerden 33 temsilci katıldı.

Toplantıda öncelikle, Doç. Dr. Özgür Saygın, DPÜ Kalite Koordinatörlüğü çalışmaları hakkında genel bir bilgilendirmede bulundu. Toplantıda, üniversitede kalite güvence sistemine ilişkin farkındalığın arttırılması için DPÜ kalite temel çalışmalarına ilişkin olarak Koordinatörlük tarafından hazırlanan doküman ve afiş çalışmalarına hakkında akademik birim ve bölüm temsilcilerine bilgilendirme yapıldı.

Toplantının fikir alışverişinin de yapıldığı soru-cevap bölümünde, katılımcılardan görüş ve beklentileri alındı. Doç. Dr. Saygın, katılımları ve değerli görüşleri için tüm katılımcılara teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.