Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Depremzede Arsuzlu çiftçilerin limonları dalında kalmadı

TÜRKİYE’DE LİMON ÜRETİMİNDE ÖNEMLİ YERE SAHİP OLAN HATAY’IN ARSUZ İLÇESİ ÇİFTÇİLERİNE, AK PARTİ HATAY MİLLETVEKİLİ ABDULKADİR ÖZEL’İN ÇAĞRISI İLE AK PARTİLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİ SAHİP ÇIKTI.

TÜRKİYE’DE LİMON ÜRETİMİNDE ÖNEMLİ

Türkiye’de limon üretiminde önemli yere sahip olan Hatay’ın Arsuz ilçesi çiftçilerine, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’in çağrısı ile AK Partili Büyükşehir Belediyeleri sahip çıktı.

Uzun süredir limonları dalında kalan depremzede çiftçilerin imdadına AK Partili Büyükşehir belediyeleri yetişti. Bir süredir limonların satılması için talepte bulunan üreticilerin sesini AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel duyurmuştu. Milletvekili Özel’in girişimleri sonucunda AK Partili Büyükşehir Belediyeleri devreye girerek dalda kalan limonları almaya başladılar.

“Depremin ilk anından itibaren bizi yalnız bırakmayan AK Partili Belediyeler yine bir kez daha desteklerini göstererek çiftçilerimize destek olmaya devam ediyorlar” diyen AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, “Arsuz ilçemiz bölgemizin narenciye üretim merkezlerinden bir tanesi. Depremden ötürü ürünlerini satmakta zorlanan üreticilerimiz için bugün AK Partili belediyelerimizin başlattığı bir kampanyayı duyurmak için bir aradayız. AK Partili belediyelerimiz mahsulü elinde kalan üreticilerimizin mahsullerini limon başta olmak üzere narenciye ürünlerini satın alıp üreticilerimize, çiftçilerimize destek oluyorlar. Buradan ilk olarak Kocaeli Büyükşehir ve Bursa Büyükşehir Belediyelerimizin satın almış oldukları ürünleri tırlarla belediyelerimize ulaştıracağız” dedi.

Başlatılan kampanyadan dolayı memnun olduklarını belirten limon üreticisi Serkan Yakut ise “Deprem sonrası elimizde kalan mahsulleri değerlendiren AK Partili Belediyelere teşekkür ediyorum. Elimizde daha çok malımız var. İnşallah bu kampanyaya destek gelirse mutlu oluruz. Hatay Milletvekilimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.