Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

D-100’deki gizemli kazanın detayları ortaya çıktı

SAKARYA’NIN ARİFİYE İLÇESİ D-100 YAN YOLUNDA MEYDANA GELEN GİZEMLİ KAZA İLE İLGİLİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI.

SAKARYA’NIN ARİFİYE İLÇESİ D-100

Gece saatlerinde Sakarya’nın Arifiye ilçesi D-100 yan yolunda meydana gelen gizemli kaza ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Trafikte çıkan tartışma neticesinde kamyon ile farklı bir araç sürücüsü birbirlerine silahla ateş açtı. Olay, yaralı kamyon sürücüsünün seyir halindeyken bariyerlere çarptığı kaza neticesinde gün yüzüne çıktı.

Olay, gece saatlerinde Arifiye ilçesi D-100 karayolu yan yolunda meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, B.E. idaresindeki 54 AGE 539 plakalı hafriyat kamyonu D-100 karayolu Adapazarı istikameti bağlantı yolunda bariyerlere çarptı. Kazanın haber verilmesi ile birlikte bölgeye giden ekipler sürücüyü, silahla yaralanmış şekilde buldu. Yaralı sürücü hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis ekipleri geniş çaplı inceleme başlattı.

İncelemeler neticesinde olayın ayrıntıları gün yüzüne çıktı. Hafriyat kamyonu sürücüsü B.E. ile farklı bir aracın sürücüsü R.K.’nin arasında trafikte henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma yaşandı. Tartışmanın devamında taraflar yanlarında bulundurdukları silahlar ile birbirlerine ateş açtı. Silahlardan çıkan mermilerin isabet etmesi neticesinde B.E. ve R.K. yaralandı. Yaralı şekilde yoluna devam eden hafriyat kamyonu sürücüsü B.E.’nin idaresinden çıkan kamyon bariyerlere çarparak durabildi. B.E., kaza ihbarı üzerine bölgeye giden ekiplerin müdahalesi sonrasında hastaneye kaldırılırken, R.K. ise kendi imkanları ile hastaneye gitti.

Polis ekipleri konuyla ilgili incelemelerini sürdürürken, yaralıların ise durumlarının iyi oldukları öğrenildi.