Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

CHP ve MP Bursa Vekil Adaylarından Bol Kese Atmalar

Milletvekili adayları Dönmez ve

Milletvekili adayları Dönmez ve Soydan, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ’ın çalışmalarını görmezden mi geliyorlar.

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler nedeniyle Milletvekili aday listelerine isimlerini yazdıran siyasiler bir yandan göz doldurmaya çalışırlarken bir yandan da yaptıkları açıklamalarla sempatizanlarını hayretler içerisine düşürüyorlar.

CHP’den Bursa 2. Bölge 4. sıra Milletvekili adayı Erkan Dönmez ve Memleket Partisi Bursa 2. Bölge 3. sıra Milletvekili adayı Yasemin Soydan seçim beyannamelerinde ve yapacakları hizmetler ve de İnegöl’ün sorunlarıyla ilgili açıklamalarında İnegöl Mobilyacısının en büyük ihtiyaçlarından biri olan fuara katılacak mobilya üreticilerinin fuar alanında kurulan çadırlardan kurtaracakları yönünde yeni fuar alanı ile ilgili yaptıkları açıklamaları duyanlar şaşkınlıkla izliyor.

Daha önce İnegöl – Bursa karayolu üzerinde yapılması planlanan ve sonrasında tamamen Uluslararası olarak düşünülen Hamzabey OSB’de kurulacak olan yeni Fuar alanının yapımının hazır olduğu, sadece ilgili Bakanlıktan onay beklediğini belirten İTSO başkanı Yavuz Uğurdağ tarafından defalarca basında yer almasıyla birlikte 26 Eylül 2022 tarihinde Radyo Güneş’te yayınlanan ‘’Konuşan İnegöl‘’ programında canlı yayında açıklama yapan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ’ın Bakanlığın onay verdiğini, ödenek sıkıntısı doğduğunda bu fuar alanı bizim bütçemiz tarafından yapılacağı açıklamalarına rağmen CHP Bursa Milletvekili Adayı Erkan Dönmez ve Memleket Partisi Bursa Milletvekili adayı Yasemin Soydan’ın bu açıklamaları es geçerek, bunu bir ihtiyaç ve sorun olarak söylemeleri ile birlikte bu projeyi kendilerinin vaat etmeleri bir çok siyası çevre tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası 26 Ocak 2021 tarihli basın açıklaması

Kimi ilçe halkı İnegöl’ün gündemini takip etmeyen hatta İnegöl’de yaşamalarına rağmen 2 yıldır yeni fuar alanı için yapılan çalışmaları görmezden gelmeleri bizlerde güvensizlik yaratmaktadır dediler.