Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Çatalca’da korkutan yangın

ÇATALCA’DA BULUNAN BİR ŞAMPUAN İMALATHANESİNİN İKİNCİ KATINDA HENÜZ BELİRLENEMEYEN BİR SEBEPTEN DOLAYI YANGIN ÇIKTI. YANGIN, YAPILAN İHBAR ÜZERİNE OLAY YERİNE GELEN İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN SÖNDÜRÜLÜRKEN, YAŞANAN OLAYDA ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI.

ÇATALCA’DA BULUNAN BİR ŞAMPUAN

Çatalca’da bulunan bir şampuan imalathanesinin ikinci katında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangın, yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yaşanan olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Yangın, saat 16.00 sıralarında Ovayenice Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, şampuan imalathanesinin ikinci katında, henüz bilinmeyen bir sebepten çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve alevler bütün fabrikayı sardı. Yangını gören fabrika çalışanları itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaklaşık bir saatlik çalışması sonrasında yangın söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, fabrikanın büyük bir bölümü kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Öte yandan, büyük bir bölümü yanan fabrika dron ile havadan görüntülendi.