Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Çark Deresi çevresinde bayram temizliği

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ÇARK DERESİ’NİN BİR BAŞINDAN DİĞER BAŞINA KADAR OLAN KISMINDA BAYRAM TEMİZLİĞİNİ BAŞLATTI. TEMİZLİK KAPSAMINDA 8 KİLOMETRELİK ALANDA UZAYAN OTLARIN BİÇİLMESİ VE ÇEVREDEKİ ATIKLARIN TOPLANMASI İLE BİRLİKTE ÇARK DERESİ ÇEVRESİNDE BAYRAMDA GÜZEL GÖRÜNTÜLER OLUŞACAK.

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ÇARK

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Çark Deresi’nin bir başından diğer başına kadar olan kısmında bayram temizliğini başlattı. Temizlik çerçevesinde 8 kilometrelik alanda uzayan otların biçilmesi ve çevredeki atıkların toplanması ile birlikte Çark Deresi çevresinde bayramda güzel görüntüler oluşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), şehrin kalbi haline gelen ve birçok vatandaşın çevresinde gezmekten keyif aldığı Çark Deresi’nde bayram temizliğini başlattı. Uzayan otların biçilmesinin yanı sıra dere kenarında bulunan atıkları da toplayan ekipler gün boyunca çalışmalarını sürdürecek. Temizlik çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Çark Deresi çevresi tatil boyunca güzel görüntülere sahne olacak.

Temizlik çalışmalarıyla ilgili yapılan açıklamada, “Şehrimizin simgesi olan Çark Deresi’nin korunması ve temiz tutulması için çalışmalarımızı rutin şekilde sürdürüyoruz. Bayram tatilinde de vatandaşlarımızın dere kenarında keyifli vakit geçirmeleri için çevre temizliğine özenle devam ediyoruz. Toplamda 8 kilometrelik alanda gerçekleştirdiğimiz temizlik çalışmaları ile bayramda doğanın tüm renkleri en güzel haliyle Çark Deresi kenarında buluşacak. Çöplerin Çark Deresi’ne atılmaması ve derenin kirletilmemesi hususunda vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı.