Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Buca’da semt evleri kursiyerlerinden yıl sonu sergisi

BUCA BELEDİYESİ VE HALK EĞİTİM MERKEZİ İŞ BİRLİĞİNDE, SEMT EVLERİNDE YIL BOYU HOBİ VE SANAT KURSLARINA KATILAN BUCALILAR HÜNERLERİNİ YIL SONU SERGİSİNDE GÖSTERDİ.

BUCA BELEDİYESİ VE HALK

Buca Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde, semt evlerinde yıl boyu hobi ve sanat kurslarına katılan Bucalılar hünerlerini yıl sonu sergisinde gösterdi. Ana hizmet binası önünde gerçekleştirilen sergiyi, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç da ziyaret etti.

Buca Belediyesine bağlı semt evlerinde, Buca Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile gerçekleştirilen eğitimler sonucunda, birbirinden farklı alanlarda eğitim alan kursiyerler bir yılın emeğini iki günlük sergi ile taçlandırdı. Ceren Özdemir Semt Merkezi, Evka-1 Semt Merkezi ve Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezinin Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde gerçekleştirdiği hobi ve sanat eğitimleri sonucunda, gerçekleşen sergi göz kamaştırdı. Rengarenk stantlarda el emeği göz nuru ürünlerden resim çalışmalarına ve lezzetli yemeklere tüm hünerler ortaya kondu.

Dolu dolu program

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın ziyaret ettiği bir stantta Evka 1 Semt Merkezi’nden Resim Öğretmeni Meltem Altundağ, Başkan Kılıç ve ailesini çizdiği tabloyu hediye etti. Açılış töreninde ise kursiyerler, gitar dinletisi ve zumba gösterisi ile izleyenleri büyüledi. Step ve aerobik gösterisi ve pilates gösterisinin de yer aldığı açılış töreninde kuaförlük kursu öğrencileri saç ve makyaj şov yaparken, gün boyu süren çocuk yüz boyama aktivitesi Bucalı miniklerin eğlenceli zaman geçirmesini sağladı. Yaş pasta yapımı, kazandibi yapımı ve geri dönüşüm malzemeleriyle bebek yapımı gibi “workshop”lar da yoğun ilgi gördü.