Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

BiP ile Trendyol yeni bir iş birliğine imza attı

YERLİ İLETİŞİM VE YAŞAM PLATFORMU BİP İLE TÜRKİYE’NİN ÖNDE GELEN E-TİCARET PLATFORMLARINDAN TRENDYOL YENİ BİR İŞ BİRLİĞİNE İMZA ATTI. BU KAPSAMDA TRENDYOL, İŞ ORTAKLARIYLA İLETİŞİMİNİ BİP KEŞFET’İN KAPALI GRUP İLETİŞİM KANALLARI’NA TAŞIDI

YERLİ İLETİŞİM VE YAŞAM

Yerli iletişim ve yaşam platformu BiP ile Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol yeni bir iş birliğine imza attı. Bu kapsamda Trendyol, iş ortaklarıyla iletişimini BiP Keşfet’in Kapalı Grup İletişim Kanalları’na taşıdı.

Türkiye’nin iletişim ve yaşam platformu BiP, bireysel kullanıcılara sunduğu kolaylıkların yanı sıra kurumsal kullanıcıları için de farklı çözümler geliştiriyor. Bu kapsamda, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, satıcılarıyla iletişim süreçlerini BiP Keşfet’in Kapalı Grup İletişim Kanalları’na taşıyor. Böylece Trendyol iş ortaklarına yönelik bilgilendirme, duyuru ve eğitim videolarını BiP’teki kanal üzerinden paylaşacak.

Trendyol, BiP’in sunduğu platform üzerinde interaktif senaryolar gerçekleştirerek satıcılarıyla etkileşimini artırmayı hedefliyor. BiP Keşfet’in bu çözümü, perakende sektörünün önde gelen tedarikçilerine güvenli ortamda kaliteli hizmet verirken, sektörle ilgili gelişmelerin daha yakından takip edilmesini ve iş ortaklarının daha donanımlı olmalarını da sağlıyor. BiP, bu alandaki iş birliklerini geniş ekosistemi olan diğer firmalarla da geliştirmeyi planlıyor.