Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Bayburt Emniyetinden destek gecikmedi: 55 polis deprem bölgesine uğurlandı

BAYBURT İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERİLMEK ÜZERE BİR EMNİYET MÜDÜR YARDIMCISINDAN, BİR ŞUBE MÜDÜRÜNDEN, 3 KOMİSERDEN VE 50 POLİS MEMURUNDAN OLUŞAN 55 KİŞİLİK EKİBİNİ BAYBURT VALİLİĞİ ÖNÜNDEN DUALARLA UĞURLADI

BAYBURT İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü deprem bölgesine gönderilmek üzere bir emniyet müdür yardımcısından, bir şube müdüründen, 3 komiserden ve 50 polis memurundan oluşan 55 kişilik ekibini Bayburt Valiliği önünden dualarla uğurladı.

Bayburt Valiliği önünde toplanan emniyet mensupları arkadaşlarıyla, aileleriyle vedalaştıktan sonra otobüse binerek deprem bölgesine hareket etmek üzere yola koyuldular. Polislerin yanı sıra öğretmenlerinde aralarında bulunduğu toplamda 155 kişilik ekibi deprem bölgesine uğurladıklarını kaydeden Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, “Arama kurtarma ekibi olarak, 60 kadar kahraman polisimizi ve öğretmen kardeşlerimizi deprem bölgesine gönderiyoruz. 100 öğretmen, 60 kadar da polis memurunu arama kurtarma ekiplerine destek sağlamak, lojistik destek sağlamak üzere deprem bölgesine gönderiyoruz. Arkadaşlarımızın yolu ve bahtı açık olsun. Allah onların yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

Zaman kaybetmeden depremzedelerin yaralarını sarmak ve enkaz çalışmalarına katılmak için bir an önce yola çıkan polislerle öğretmenleri ise vatandaşlar dualarla yolcu ettiler.