Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Başkan Tören: “Altyapı ve ulaşım alanında çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik”

ORDU’NUN ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI AŞKIN TÖREN, İLÇE GENELİNDE HER ALANDA ÇALIŞMALARIN SÜRDÜĞÜNÜ, ALTYAPI VE ULAŞIM ALANINDA ÖNEMLİ PROJELERİN HAYATA GEÇİRİLDİĞİNİ SÖYLEDİ.

ORDU’NUN ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI

Ordu’nun Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, ilçe genelinde her alanda çalışmaların sürdüğünü, altyapı ve ulaşım alanında önemli projelerin hayata geçirildiğini söyledi.

Altınordu Belediyesi tarafından ilçenin kırsal mahalleleri ile şehir merkezinde başlatılan çalışmaları devam ediyor. Ordu Devlet Hastanesi’ne şahsi araçları ile gelen vatandaşların, hastane çalışanlarının ve mahalle sakinlerinin sorun yaşadığı güzergah olan Şahincili Mahallesi’nin 2 sokağında çalışma başlatan Altınordu Belediyesi ekipleri tamamladıkları altyapı çalışmasının ardından yolları sıcak asfalt konforu ile buluşturdu.

Modern bir Altınordu’nun inşası için sürekli olarak ekiplerin sahada çalıştıklarını ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Her alanda olduğu gibi altyapı ve ulaşım alanında da çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Biliyoruz yolumuz uzun ancak bu şehrin sorunlarını çözmeye, vizyonunu büyütmeye yeni yatırımlarla şehrimize yaşanabilir modern bir çehre kazandırmaya devam ediyoruz. Tamamlanan çalışmalarımız hemşerilerimize ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.