Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Başkan Öküzcüoğlu’ndan üzüm teslim kuyruğundaki üreticilere çorba ikramı

MANİSA’NIN ALAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÖKÜZCÜOĞLU, KURU ÜZÜMLERİNİ TESLİM ETMEK İÇİN SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE KURUMLAR ÖNÜNDE BEKLEYEN ÜZÜM ÜRETİCİLERİNE ÇORBA İKRAMINDA BULUNDU.

MANİSA’NIN ALAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI

Manisa’nın Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, kuru üzümlerini teslim etmek için sabahın erken saatlerinde kurumlar önünde bekleyen üzüm üreticilerine çorba ikramında bulundu.

Dünyaca ünlü çekirdeksiz Sultani üzümün üretildiği Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, kuru üzüm üreticileri topladıkları mahsullerini gerek kurumlara gerekse tüccarlara getirerek satışa başladı. Sabahın erken saatlerinde traktörleriyle kuyruk oluşturan üzüm üreticilerini ihmal etmeyen Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, üreticilere çorba ikramında bulundu.

Üreticilerin yanında olduklarını söyleyen Başkan Öküzcüoğlu, “Üreticilerimiz mahsullerini sergilerden kaldırdı, savurdu, çuvalladı ve üzümlerini teslim etmek için sıraya girdiler. Üzüm teslim etmek için akşamdan sıraya giriliyor. Çiftçilerimiz üzümler çalınmasın ve sırasını takip etmek için, geceleri traktör kasalarında yüklü üzümlerin üzerinde geçiyorlar. Üzümlerin üzerinde uyuyorlar. Bizde sabah erken saatler de onların içlerini ısıtmak için çiftçilerimize çorba ikram ediyoruz. İnşallah verimli bir sezon geçirmişlerdir diye düşünüyorum. Ancak mazot, gübre, ilaç, kırsal sulamadaki elektrik fiyatlarının yüksek olması gibi artan girdi maliyetleri çiftçimizin belini büküyor” dedi.