Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Başkan Çolakbayrakdar: “Kendini ispatlayan KOCAFEST seneye bambaşka olacak”

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR; KOCASİNAN TEKNOLOJİ FESTİVALİ’NİN (KOCAFEST) DE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLER İLE AİLELERİNİ, KAYSERİLİLERE SAHİL KENTİ İMKANI SUNAN ANADOLU’NUN İÇ DENİZİ KUŞÇU MARİNA DA MİSAFİR ETTİ.

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar; Kocasinan Teknoloji Festivali’nin (KOCAFEST) de emeği geçen öğretmenler ile ailelerini, Kayserililere sahil kenti imkanı sunan Anadolu’nun iç denizi Kuşçu Marina da misafir etti. Özellikle çocuklarla yakından ilgilenip, onlarla sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, kendini ispatlayan KOCAFEST’i bütün gençlerin ilgi duyacağı ve daha fazla adından söz ettiren hale getireceklerini söyledi.

Maviyle yeşilin bir arada olduğu Kuşçu Marina’da öğretmenler ile ailelerini ağırlayan Başkan Çolakbayrakdar, onlara teşekkür etti. Geleceğe ümitle baktığını ifade eden Başkan Çolakbayrakdar; “Öncelikle KOCAFEST’te başta öğretmenlerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kocasinan Belediyesi olarak her alanda vatandaşımızın yanındayız ve her alanda hizmet ediyoruz. Özellikle vatandaşlarımızın yaşadıkları şehirde mutlu edebilmek için var gücümüzle çalışıyor ve projeler üretiyoruz. KOCAFEST aslında bir belediyenin yapacağı iş midir diye sorgulasın böyle bir faaliyet bulamazsınız. Ama bizim için gençler, evlatlarımız ve onları yetiştiren annelerimiz öncelikli olduğundan bu tur çalışmalara imza atıyoruz. Ne yapılması gerekiyorsa yapıyoruz. KOCAFEST’in bir ve ikincisini yaptık. Allah nasip ederse bundan sonra yapacağımız KOCAFEST bambaşka olacak. KOCAFEST, kendini ispatladı ve adından daha fazla söz ettirdi ve KOCAFEST’i bütün gençlerin daha fazla ilgi duyacağı hale getireceğiz. Hedefimiz büyük. Bu festivali bir eğitim platformu olması için gayret ediyoruz. Elimizden geldiğince daha güzel Türkiye ve Kayseri bırakabilmenin çabası içindeyiz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Çolakbayrakdar, yapılan yatırımlarla gençleri geleceğin Türkiye’sine hazırladıklarını sözlerine ekledi.