Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Aygün Ankara’da temaslarda bulundu

ANKARA’DA ÇEŞİTLİ TEMASLARDA BULUNAN DERİNCE BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ AYGÜN, ZİYARETLERİNDE İLÇEDE YAPILAN ÇALIŞMALAR HAKKINDA DA BİLGİ VERDİ.

ANKARA'DA ÇEŞİTLİ TEMASLARDA BULUNAN

Ankara’da çeşitli temaslarda bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ziyaretlerinde ilçede yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilk olarak AK Parti MKYK Üyesi ve önceki dönem Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte Türkiye Çevre Ajansı Başkanı Mahmut Kaçar’ı makamında ziyaret eden Başkan Aygün, hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaret esnasında Derince’de gerçekleşen projelerle ilgili karşılıklı görüş alışverişi gerçekleşti.

Aygün ve Şeker, ikinci ziyaretlerini Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’a yaptı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, başkent programının ikinci gününde Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’ne katıldı.

Kongreyle ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Aygün, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çıktığımız kutlu dava yürüyüşümüze ilk günkü aşk ve heyecanla devam ediyoruz. AK Parti’mizin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi ülkemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Başkan Aygün, genel kurulun ardından Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, cam şişe üretimi gerçekleşen Çenesuyu’nu takdim etti.

(Cihan Unuak) – Bursa Büyükşehir
Sıradaki Haber Bursa Büyükşehir ilk kazmayı İnegöl’de vuracak
Reklamı Geç