Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Başkan Altınok YKS öğrencileriyle pasta kesti

KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANI TURGUT ALTINOK, 17-18 HAZİRAN 2023 TARİHLERİNDE İKİ OTURUMDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÜNİVERSİTE SINAVI YKS ÖNCESİNDE BELEDİYE BÜNYESİNDE ÜCRETSİZ EĞİTİM VEREN TEPEBAŞI KURS MERKEZİ’NDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU.

KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANI TURGUT

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, 17-18 Haziran tarihlerinde iki oturumda gerçekleştirilecek üniversite sınavı YKS öncesinde belediye bünyesinde ücretsiz eğitim veren Tepebaşı Kurs Merkezi’nde öğrencilerle buluştu.

Kurs merkezinin toplantı salonunda gerçekleştirilen motivasyon etkinliğinde konuşan Altınok, “Kalıcı başarı tırnaklarınızla kazıdığınız, çalıştığınız başarıdır. Sizlerin kendinize, ailenize ve milletinize karşı sorumluluğunuz var. İnanırsanız, kendinize güvenirseniz ve çalışırsanız başarılı olursunuz. Her biriniz birer Türk bayrağısınız. Milletimizin umudu ve geleceği sizlersiniz. Zafer inananlarındır. Devletimizin ve milletimizin geleceğisiniz. Hedefi büyük olmayanın başarısı da olmaz. Hedefiniz için çalışacak ve başaracaksınız. Türkiye kaynak bakımından zengin bir ülkedir. Dünyanın en güzel iklimine, dünyanın en güzel coğrafyasına sahibiz. Dünyada ne varsa yüzde 80’i bizim ülkemizde mevcuttur. Bu anlamda çalışacağız, gönül insanı, gönül adamı olacağız. Sizlerin de başarılı olup olmadığınızı yine öğretmenlerimizle birlikte takip edeceğiz” dedi.

Altınok, konuşmasının ardından öğrencilerle pasta keserek başarı dileklerini iletti. Veliler de eğitime ve öğrencilere verdiği desteklerden dolayı Altınok’a teşekkür etti.