Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Bakan Yardımcısı Duran, bayramda yaşlı ve çocukları yalnız bırakmadı

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKAN YARDIMCISI RIDVAN DURAN, KOCAELİ’DE BULUNAN REHABİLİTASYON VE AİLE DANIŞMA MERKEZİ İLE HUZUREVİNE BAYRAM ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ. BURADA ÇOCUK VE YAŞLILAR İLE YAKINDAN İLGİLENEN DURAN, ÇEŞİTLİ HEDİYELER TAKDİM EDEREK ONLARIN MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran, Kocaeli’de bulunan rehabilitasyon ve aile danışma merkezi ile huzurevine bayram ziyareti gerçekleştirdi. Burada çocuk ve yaşlılar ile yakından ilgilenen Duran, çeşitli hediyeler takdim ederek onların mutluluklarına ortak oldu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran eşi Fatma Duran ile birlikte Kocaeli’de bulunan bakım rehabilitasyon ve aile danışma merkezinde kalan çocuklar ile huzurevinde kalan yaşlıları Kurban Bayramı’nda da yalnız bırakmadı. Duran, ilk olarak Köseköy Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü’nde öğrenim gören çocukları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Burada çocuklara hediyelerini takdim eden Duran, onların güler yüzünün kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti. Rıdvan Duran, devlet olarak bakıma muhtaç çocukların her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini de söyledi.

Çocukların mutluluklarına ortak olduktan sonra Kocaeli Huzurevi’ni ziyaret eden Bakan Yardımcısı Duran’a burada Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Esra Ceceli’de eşlik etti. Huzurevinde kalan vatandaşlarında bayramlarını kutlayan Duran, burada da çeşitli hediyeler takdim ederken, huzurevi sakini İzzet Özer ise şiir okudu. Duran ayrıca, burada bocce adı verilen oyunu oynadığı yaşlılar ile güzel vakit geçirdi. Her iki ziyarette de çocuk ve yaşlıların mutlulukları ise adeta gözlerinden okundu. Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran’a her iki ziyaret programlarında da, Vali Yardımcısı Ekrem Çalık ve Kocaeli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Dilek Kılıçkıran eşlik etti.