Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Bakan Kasapoğlu, Seferihisar’da Millet Bahçesi yapılacak alanda incelemelerde bulundu

AK PARTİ SEFERİHİSAR İLÇE BAŞKANI AHMET AYDIN’IN GİRİŞİMLERİYLE YATIRIM PROGRAMINA ALINAN, ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI MURAT KURUM’UN MÜJDESİNİ VERDİĞİ SEFERİHİSAR MİLLET BAHÇESİ İLE İLGİLİ GENÇLİK VE SPOR BAKANI MEHMET KASAPOĞLU VE BERABERİNDEKİ HEYET BÖLGEDE İNCELEMELERDE BULUNDU.

AK PARTİ SEFERİHİSAR İLÇE

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un müjdesini verdiği Seferihisar Millet Bahçesi ile ilgili Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ve beraberindeki heyet bölgede incelemelerde bulundu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen Millet Bahçesiyle ilgili Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’na detaylı bir sunum gerçekleştiren AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın ilçede su sporlarıyla ilgili yapılacak faaliyetler ile ilgili de Bakan Kasapoğlu ve beraberindeki heyetle istişarelerde bulundu. Aynı zamanda 14 Mayıs 2023’te gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde 1. Bölge 1. sıradan milletvekili adayı olan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Sığacık esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Girlen Bölgesi’nde piknik yapan vatandaşlarla zaman geçiren Bakan Kasapoğlu, AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın girişimleriyle Seferihisar’a yapılan yatırımlara dikkat çekerken 14 Mayıs’tan sonra yatırımların hızla devam edeceğine, önümüzdeki yılın Seferihisar’ın ve Türkiye’nin yüzyılı olacağını söyledi.

“Yeni yatırımların tohumlarını serptik”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen Millet Bahçesi’nin TOKİ tarafından yaşama geçirileceğini belirten AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, “Bugün Bakan Bey ile birlikte Millet Bahçesinin planlandığı alanı gezdik. Seferihisarlı hemşehrilerimizin aileleriyle vakit geçirdiği, gözümüze ve gönlümüze hitap eden bir cazibe merkezi olarak planlanıyor. Planlama esnasında mevcut kullanımlar dikkate alındı. Bugün olduğu gibi Millet Bahçesinde Seferihisarlı hemşehrilerimiz spor yapacak, balık tutacak, aileleriyle keyifli vakit geçirecekler. Millet Bahçesi’nin yanı sıra Bakanımıza yaptığımız sunumumda ilçemizdeki su sporları alanında çalışan dernek ve kulüplerin varlığından da bahsettik. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın himayelerinde ilçemize su sporları merkezi kurulması ile ilgili Bakanımızın desteğini istedik. Evlatlarımızın keyifle vakit geçireceği sosyal alanlar, gençlerimizin su sporlarını öğrendiği bir tesis talebimiz var. Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’nun spor ve gençlerin kötü alışkanlıklarda uzak tutulması noktasında projeyi bir nokta ileriye taşıyacak önerileri oldu. Geçen hafta gerçekleştirdiği ziyaretinde dile getirdiğim gibi Bakan Bey’in bölgemizden aday olması hem Seferihisar hem de İzmir için büyük bir şans. Seferihisar olarak biz bu şanstan payımızı fazlasıyla alacağız” dedi.

Bakan Kasapoğlu ve Pakdemirli keşkek dövdü

Şenlik havasında geçen programda yöresel lezzetlerin bulunduğu, çeşitli ikram araçları da vardı. Seferihisar Hanımeli Kadın Kooperatifi’nin yaptığı yöresel yemekler standında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ve eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli geleceğin Millet Bahçesi’nde karşılıklı keşkek döverek misafirlere balık ekmek ikram etti. Bakan Kasapoğlu’na Türkiye’nin en genç milletvekili adayı Nisa Alptekin ve Enes Efendioğlu eşlik etti.