Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Assan Panel web sitesinde ürünlerini üç boyutlu olarak sunmaya başladı

KİBAR HOLDİNG GRUP ŞİRKETLERİNDEN SANDVİÇ PANEL SEKTÖRÜNÜN ÖNDE GELEN FİRMALARINDAN ASSAN PANEL, WEB SİTESİNDE ÜRÜNLERİNİ ÜÇ BOYUTLU OLARAK SUNMAYA BAŞLADI. YENİ ‘DİNAMİK 3D’ EKLENTİSİ SAYESİNDE ÜRÜNLERİN ÜÇ BOYUTLU VE 360 DERECE GÖRSELLEŞTİRİLMESİYLE MÜŞTERİNİN ÜRÜNÜ SATIN ALMADAN ÖNCE ÜRÜN İLE İLGİLİ DENEYİMİNİ ARTTIRMAYI HEDEFLEYEN ŞİRKET, FARKLI AÇILAR VE YAKINLIKLA ÜRÜNLERİN TÜM GÖRSEL DETAYLARINA ERİŞİM İMKÂNI SUNUYOR.

KİBAR HOLDİNG GRUP ŞİRKETLERİNDEN

Kibar Holding grup şirketlerinden sandviç panel sektörünün önde gelen firmalarından Assan Panel, web sitesinde ürünlerini üç boyutlu olarak sunmaya başladı. Yeni ‘Dinamik 3D’ eklentisi sayesinde ürünlerin üç boyutlu ve 360 derece görselleştirilmesiyle müşterinin ürünü satın almadan önce ürün ile ilgili deneyimini arttırmayı hedefleyen şirket, farklı açılar ve yakınlıkla ürünlerin tüm görsel detaylarına erişim imkânı sunuyor.

Sandviç panel pazarının önde gelen markalarından Assan Panel, kullanıcılar için ürün deneyimini artırmak adına assanpanel.com web sitesine ‘Dinamik 3D’ adlı yeni bir eklenti koyarak ürünlerin 3D görsellerine yer vermeye başladı. Ürünlerini 3D olarak sunan şirket, sektöre katma değer sağlama hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre; ürünlerin dinamik şekilde farklı açı, renk ve yakınlık seçenekleriyle 360 derece incelenebilecek şekilde sunulduğu web sitesinde müşterinin ürünü satın almadan önce ürün ile ilgili deneyimini artırmak hedefleniyor. Eklenen bu yeni özellikle, proje bazlı satılan ürünlerde teknik ekipler ve mimarların Assan Panel ürünlerini daha iyi tanıması için onlara daha detaylı görseller sunulmuş oluyor. Dinamik 3D uygulaması hem bilgisayarda hem de cep telefonlarında kullanılabiliyor.

6 farklı dilde kullanılabiliyor

İlk etapta Cold Store (CS), 1000 W Cephe Paneli, W40 Sinüs Cephe Paneli, WDW Derin Hadve Cephe Paneli, W Micro Cephe Paneli, W Sinüs Cephe Paneli, N5TM Çatı Paneli, Nova 3 Çatı Paneli, Nova 5 Çatı Paneli, R3 Çatı Paneli, R4 Çatı Paneli, İskenderun S5 Solar Panel ve Tuzla Solar Kepli Panel olmak üzere 13 ürünü kapsayan Dinamik 3D uygulaması, ilerleyen süreçte farklı özellikler de eklenerek, müşterilerin ihtiyaçlarına göre tüm ürünleri kapsayacak şekilde güncellenecek. Uygulama 6 farklı dilde kullanılabiliyor.