Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

AÖF 2022 Bahar Dönemi Vize Sınav Soruları ile Cevapları Açıklandı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri 2021 – 2022 Bahar döneminin AÖF vize soruları ve cevaplarını yayınlandığı son dakika haberi olarak duyuruldu. 2 – 3 Nisan 2022 tarihlerinde Açıköğretim vize sınavlarının ardından soru ve cevapları ilgili kurumun resmi sitesi üzerinden açıklandı. Cumartesi ve pazar günü toplamda dört oturumda düzenlenen sınavlardan çıkan öğrenciler, bahar dönemi vize sınavında çıkan tüm derslere ait sorulara eKampüs sistemine yüklendikten sonra erişim sağlıyor. Buna göre; AÖF sınav soruları ve cevapları yayınlandı! 2022 AÖF vize soruları ve cevap anahtarı kitapçığı sorgulama ekranı

AÖF sınav soruları ve cevapları an itibariyle binlerce öğrencinin gündeminde yer alıyor. Tüm sınavların tamamlanmasının ardından Açıköğretim Fakültesi 2021-2022 Bahar yarıyılı vize sınav soruları ve cevap anahtarı kitapçığı erişime açıldı. AÖF bahar dönemi ara sınav soruları ve cevap anahtarları bir kaç gün içinde Anadolu Üniversitesi’nin resmi internet sitesinden yayınlanması bekleniyordu. Buna göre; AÖF sınav soruları ve cevapları yayınlandı! 2022 AÖF soruları ve cevap anahtarı kitapçığı sorgulama ekranı.

AÖF GÜZ FİNAL SINAV SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI!

AÖF soru kitapçığı ve cevap anahtarları yayınlandı. Anadolu Mobil uygulaması ve eKampüs Sisteminde girmiş olduğunuz dersin çıkmış sorular sekmesinden sorulara ve cevap anahtarına erişebilirsiniz.

AÖF SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ