Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Adıyaman’a şehit ateşi düştü

PENÇE-KİLİT OPERASYONU BÖLGESİNDE TERÖRİSTLERCE DÜZENLENEN SALDIRIDA PİYADE UZMAN ÇAVUŞ SERKAN SAYIN ŞEHİT OLDU. ŞEHİDİN ADIYAMAN’DA YAŞAYAN AİLESİNE ŞEHADET HABERİ ASKERİ ERKAN TARAFINDAN VERİLDİ.

PENÇE-KİLİT OPERASYONU BÖLGESİNDE TERÖRİSTLERCE

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın şehit oldu. Şehidin Adıyaman’da yaşayan ailesine şehadet haberi askeri erkan tarafından verildi.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen hain saldırıda Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın’ın şehit olması sonrası Adıyaman İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hikmet Uz, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Hacı Erdengi ve askeri erkanlar şehidin Adıyaman Merkez Bahçelievler Mahallesi 903 Sokak içerisindeki baba ocağına gelerek burada şehidin ailesine acı haberi verdi. Fenalaşan aileye sağlık ekiplerince müdahalelerde bulunuldu. Emine Sayın ve Hacı Ali Sayın çiftinin 6 çocuğundan biri olan ve 27 yaşında olan Şehit Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın’ın bekar olduğu ve ağabeyi Murat Sayın’ın da astsubay olarak görev yaptığı öğrenildi.

SAMSUN'DA ARAÇTA ZULALANMIŞ UYUŞTURUCU ELE
Sıradaki Haber Araçta zulalanmış uyuşturucu ele geçirildi