Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Adana’da 7 ayrı hırsızlık olayına karışan 2 zanlı tutuklandı

ADANA’DA 7 AYRI HIRSIZLIK OLAYINA KARIŞAN 2 ZANLI TUTUKLANIRKEN, ZANLILARIN HIRSIZLIK ANLARINA İLİŞKİN KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDE APARTMANLARA SANKİ ORADA OTURUYORMUŞ GİBİ ELLERİNDE POŞET İÇİNDE EKMEKLE GELMELERİ DİKKAT ÇEKTİ.

ADANA’DA 7 AYRI HIRSIZLIK

Adana’da 7 ayrı hırsızlık olayına karışan 2 zanlı tutuklanırken, zanlıların hırsızlık anlarına ilişkin kamera görüntülerinde apartmanlara sanki orada oturuyormuş gibi ellerinde poşet içinde ekmekle gelmeleri dikkat çekti.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, kent merkezinde bir ay içerisinde yaşanan hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma başlattı. Ekipler, 7 ayrı hırsızlık olayında şüphelilerin; kapı kilitlerini kırarak ya da demir şebekelerden balkonuna tırmanarak girdikleri evlerden 5 dizüstü bilgisayar, 2 cep telefonu, 20 kol saati, 20 bin lira ve yaklaşık 100 bin lira değerinde ziynet eşyası çaldıklarını belirledi. Hırsızlık olaylarının yaşandığı bölgelerdeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, şüphelilerin, hırsızlık suçundan kaydı bulunan Şahin Y. ile Muhammed D. olduğunu tespit etti. Ekipler, adreslerine düzenlenen operasyonda şüphelileri gözaltına aldı. Emniyete götürülen şüphelilerin, Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesi’nde hırsızlık için gittikleri bir apartmana girdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şüphelilerden birinin dikkat çekmemek için apartmana ekmekle girdiği, diğerinin ise yüzünü şemsiyeyle gizlediği anlar yer aldı.

Emniyetteki sorgularında suçlarını kabul eden şüpheliler, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.