Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

6. Kadıköy Çevre Festivali başladı

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ÇEVRE FESTİVALLERİNDEN OLAN VE KADIKÖY BELEDİYESİ TARAFINDAN BU YIL 6’NCISI DÜZENLENEN KADIKÖY ÇEVRE FESTİVALİ “KENTSEL DİRENÇLİLİK” TEMASIYLA SELAMİÇEŞME ÖZGÜRLÜK PARKI’NDA BAŞLADI.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ÇEVRE

Türkiye’nin en büyük çevre festivallerinden olan ve Kadıköy Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Kadıköy Çevre Festivali “Kentsel Dirençlilik” temasıyla Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda başladı.

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Odabaşı’nın önderliğinde düzenlenen Çevre Festivali, ‘Kentte Ekolojik Yaşam’ adı altında, “Kentsel Dirençlilik” temasıyla Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda vatandaşlara kapılarını açtı. Çeşitli sivil toplum örgütlerinin de bulunduğu festivalde, muhtemel İstanbul depremi öncesi vatandaşlar bilgilendirildi.

Festivale katılım sağlayan Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, “Bu seneki ana temamız Kentsel Dirençlilik. 6 Şubat’ta yaşamış olduğumuz Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında biz Kadıköy’ün bütün mahallelerinde deprem toplantıları yaptık. Kenti depreme karşı daha bilinçli ve dirençli hale getirmek için neler yapılabileceğimizi paydaşlarımızla tartışmak, paylaşmak istedik. Bu alanda birçok etkinlikler olacak. Paneller gerçekleştirilecek. Sayın Naci Görür hocamın katılacağı bir panelimiz olacak. Belediye ekiplerimiz de bu noktada tanıtım çalışmaları yapacak. Bizim arama kurtarma takımımız var. Onların da etkinlikleri yer alacak” dedi.