Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

41 çocuk Medical Point’te sünnet oldu

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ (İEÜ) MEDİCAL POİNT HASTANESİ, KARŞIYAKA ÇOCUK EVLERİ SİTESİ MÜDÜRLÜĞÜ VE ÇOCUK EVLERİ KOORDİNASYON MERKEZİ İŞBİRLİĞİ İLE 41 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİ.

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ (İEÜ)

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi, Karşıyaka Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi işbirliği ile 41 çocuğu sünnet etti.

İEÜ Medical Point Hastanesinde sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde düzenlenen organizasyonda, çocuklar Op. Dr. Ayşe Güneş Karakurt tarafından sünnet edildi. Medical Point Hastaneler Grubu CEO’su Veysi Kubba, sünnet heyecanı yaşayan çocuklara hastanede hediyelerini takdim ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Tüm çocuklar sünnet olduktan sonra Karşıyaka’da çocuklara özel sünnet töreni düzenlendi. Törene Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Berkhan Alptekin, Aile ve Sosyal Hizmetler İzmir İl Müdür Vekili Nadir Maşalacı, Karşıyaka İlçe Müftüsü İsa Gürler, İEÜ Medical Point Hastanesi Genel Müdürü Müslüm Yıldız da katıldı.

41 çocuğun sünnet işlemini gerçekleştiren Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ayşe Güneş Karakurt ise “Sünnet işlemi uzman bir ekip tarafından hastane koşullarında yapılması gereken ciddi bir işlemdir. Çünkü sünnet sonrası ciddi komplikasyonlar gelişebilir. 41 çocuğumuzu da kalite standartlarına uygun, cerrahi ve anesteziye bağlı gelişebilecek komplikasyonlara acil ve etkin müdahale edilebilecek ekip ve ekipmanlarla sünnet ettik. Sünnet sonrası çocuklarımızın sağlıklarıyla ilgili bir problem oluşmadı. Böylesine güzel bir projede yer aldığım için çok memnunum” dedi.