Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Uygulamamızı İndir

2 bin 545 öğrenci teröre karşı bilgilendirildi

-Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince “Gençlik

-Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince “Gençlik ve Güvenli Gelecek” projesi kapsamında 2 bin 545 öğrenci teröre karşı bilgilendirildi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince terör örgütlerine karşı yürütülen mücadeleyi bilgilendirme ve önleme faaliyetleri ile desteklemek amacıyla “Gençlik ve Güvenli Gelecek” projesi kapsamında terör örgütlerinin gençler üzerindeki faaliyetleri ve eleman kazanma yöntemleri konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar, bu faaliyetlerin engellenmesi ve farkındalık oluşturulmasına yönelik eğitim faaliyeti düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak gerçekleştirilen etkinlikte Erzincan merkezde bulunan ortaöğretim kurumlarında ve Otlukbeli, Çayırlı, Tercan, Üzümlü, Kemah, Kemaliye, İliç, Refahiye ilçelerinde bulunan ortaöğretim kurumlarındaki öğrencilere konferans verildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sivas’ta ters yöne giren minibüsün otomobille çarpışması sonucu meydana gelen
Sıradaki Haber Sivas’ta ters yöne giren minibüs otomobille çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı